Slide background
Mondriaan

De gulden snede

Het Mondriaan album is combinatie cover. Een cover die je kunt laten bekleden met linnen + leer / linnen + foto. Een cover die gegarandeerd in het oog springt met de beste foto op de voorkant van je album. De leer + linnen variant is een echte klassieke eye-catcher.

leer + linnen / linnen + foto

Het Mondriaan album is een album met een cover die bestaat uit leer + linnen of linnen + foto. De verdeling van de materialen op de cover is 1/4 – 3/4. Het linnen loopt mooi door van de voor naar achterkant van het album. Wil je een foto + linnen cover lever dan een foto aan die we kunnen gebruiken op de cover van het album. De fotowrap vouwen we strak tegen het linnen, en naar de binnenkant van het album.

KWALITEIT

AANDACHT

AMBACHT

De variaties zijn eindeloos

Voor het Mondriaan album kun je kiezen voor alle soorten Linnen en Leer die we beschikbaar hebben. Alle materialen zijn mogelijk.

Wat is Fine-art papier?

Wat is fine-art papier? En waarom is het zo mooi in fotoalbums?

Personalisatie

Benieuwd naar onze prijzen?

Registreer je als fotograaf en bekijk onze prijzen in het bestelformulier. Bestel je demoalbums met 25% korting! Laat je overtuigen door de afwerkingskwaliteit en de scherpe prints van Dutch Ink Albums. Luxe fotoalbums met liefde gebonden en geprint op het mooiste fine-art papier.
REGISTREREN

Van Gogh
Albums
Avercamp
Albums
forgot

Login

Forgot password