Slide background
Vermeer

Genuine leather

Het Fine-art album met echte lederen cover. Echte kwaliteitsleer van hoge kwaliteit's in zachte kleuren en oude bruine varianten. Bekijk de leer samples op de materialen pagina, en bestel vanaf nu ook echte lederen albums bij Dutch Ink Albums.

Style and class

Onze fotoalbums onderscheiden zich natuurlijk qua inhoud door het mooie matte fine-art papier. Maar ook aan de buitenkant zijn onze albums uniek afgewerkt. De albums worden met veel passie met de hand gemaakt, waardoor elk album 100% aandacht en liefde krijgt in het productieproces. De standaard albumtypes van Dutch Ink zijn eenvoudig maar luxe en met body afgewerkt. Dutch Ink Albums voelen stevig en luxe aan.
De vier album types zijn eenvoudig uit elkaar te houden; Vermeer is een lederen album met dikke cover. De Van Gogh is een linnen album met een harde dikke cover. De Avercamp is een album met een foto over de gehele cover, met een beschermende coating. En de Mondriaan is een album met een gedeeltelijke fotocover en een gedeelte linnen, dat doorloopt naar de achterkant.

KWALITEIT

AANDACHT

AMBACHT

Colors to impress

Wat is Fine-art papier?

Wat is fine-art papier? En waarom is het zo mooi in fotoalbums?

Benieuwd naar onze prijzen?

Registreer je als fotograaf en bekijk onze prijzen in het bestelformulier. Bestel je demoalbums met 25% korting! Laat je overtuigen door de afwerkingskwaliteit en de scherpe prints van Dutch Ink Albums. Luxe fotoalbums met liefde gebonden en geprint op het mooiste fine-art papier.
REGISTREREN

Bewaardozen
Boxes
Van Gogh
Albums
forgot

Login

Forgot password